Slider_lastbil_skoogs

Stycke- och Partigods

Strategiskt läge och räckvidd
Vårt strategiska läge vid E6 i Ängelholm gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt ta oss an transportuppdrag i hela Sverige, samt i delar av Danmark och Norge. Med vår vagnpark på ett 50-tal ekipage och egna lagerlokaler har vi kapaciteten att möta dina behov på ett flexibelt och snabbt sätt.

Hög flexibilitet och snabba beslutsvägar
Vi har all personal och alla fordon internt inom företaget, vilket innebär att vi kan fatta snabba beslut och anpassa oss efter dina specifika krav. Detta garanterar att du som kund alltid får den bästa servicen.

Service och precision
Vi är en transportpartner som prioriterar service och punktlighet. Vi ser till att dina leveranser alltid kommer i rätt tid, till rätt plats och till rätt pris. Vår dedikerade personal arbetar hårt för att säkerställa att dina transportbehov uppfylls på bästa möjliga sätt.

Speditionsverksamhet och nätverk
Genom vår omfattande speditionsverksamhet har vi tillgång till ett stort nätverk av samarbetspartners. Detta gör att vi sällan behöver tacka nej till en körning. Vi hittar ofta bra alternativ för att möta våra kunders förfrågningar, oavsett hur specifika de är.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina stycke- och partigodsbehov!