Slider_lastbil_skoogs
En stark transportpartner

Kvalitets- och miljömedveten transportpartner

Skoogs Åkeri har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi är en stark kvalitets- och miljömedveten transportpartner. Vårt strategiska läge, precis vid E6:an i Ängelholm, gör att vi snabbt och enkelt kan ta oss an transportuppdrag i Sverige och Danmark. Här har vi också en vagnpark med ett 40-tal ekipage, inklusive kranbilar.

Familjeföretag sedan 1967

Skoogs Åkeri är ett familjeföretag som startades av Karin och Georg Skoog i Torekov 1967. Till en början hade åkeriet endast en lastbil som transporterade styckegods på Bjärehalvön. I dag drivs företaget av andra generationen, syskonen Ingrid och Stefan Skoog, och omfattar 100 anställda. Dessutom har verksamheten utökats till internationella transporter samt lager- och logistikhantering.

Vi har en stabil kundkrets. En del har varit med oss från starten. Vi tror på personlig service och långvariga relationer med våra kunder. På Skoogs Åkeri är nyckelorden; personliga, professionella och påhittiga. Tre P som krävs för att bedriva verksamheten på det sätt som vi önskar.

Vi har all personal, alla fordon och egna lagerlokaler inom företaget. Det innebär hög flexibilitet och snabba beslutsvägar, vilket gynnar dig som kund. Vi är en transportpartner som tror på service och på att leverera i rätt tid, till rätt plats och till rätt pris.

Ett urval av våra transportkunder

Lindab
Alloffice logo

Ett urval av våra lagerkunder